Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Vazhdimi i misionit të UNMIK është vazhdim i konfuzionit për të gjithë në Kosovë e më gjerë

Qëndrimi zyrtar i  Amerikës i shprehur dje në OKB  konstaton se ka  ardhur koha që misioni i UNMIK-ut në Kosovë të përfundojë. Një mendim të tillë ka edhe kreu i AAK-së Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se ndërprerja e këtij misioni do të krijonte qartësi institucionale. “Vazhdimi i misionit të UNMIK është vazhdim i konfuzionit për të gjithë. Ndërprerja e mandatit të këtij misioni është i nevojshëm dhe krijon qartësi institucionale”, ka shkruar Haradinaj në një postim të tij.

 

Kontrolloni gjithashtu

Zelensky

Volodimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry Kissinxher

Kryetari Ukrainës, Vladimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry …