KEK
Fillimi / Institucionet / Rishikimi i kritereve për aplikim për pagesa direkte

Rishikimi i kritereve për aplikim për pagesa direkte

Bazuar në kërkesën e komunës së Junikut dhe pas reagimit të fermerëve, komuna njoftojnë fermerët se Ministria e Bujqësisë ka rishikuar kriteret e vlerësimit ku:

  • Subvencionimi për sipërfaqe –hektar dhe për sasi-kg të prodhuar/dorëzuar:

  • Subvencionimi për sipërfaqe/ha, në vlerë prej 75€ ha dhe Subvencionimi për kg të grurit të prodhuar/dorëzuar, në vlerë prej 0.19€/kg.

Sipas njoftimit të fundit nga Ministria përmes Emaili fermerëve iu jepet mundësi për aplikim në të dy kategoritë të parapara në PPD dhe UA. Fermerët të cilët aplikojnë në dy format duhet të sjellin dëshmitë për dy format mbjellje-kultivim-dorëzim, në të kundërtën do të subvencionohet vetëm për formën për të cilën ofron dëshmi.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...