(FILES) A relative comforts the mother (no name given) of Gazmen Hysen Mehmetaj, 19, and Agron Mehmetaj, 20, 27 March in the western Kosovo village of Glodjane. The two young ethnic Albanians were killed in fighting with Serbian police 24 March in Glodjane. NATO said 16 June that a pledge by Yugoslav President Slobodan Milosevic to hold talks with Albanian separatists in the Kosovo crisis was not enough to avert the threat of military intervention by the alliance. (Photo by JOEL ROBINE / AFP) (Photo by JOEL

Rrahim Bekteshi: Në luftën e fundit në Kosovë 1998-1999

Në luftën e fundit në Kosovë 1998-1999
Fotot qe flasin, por tash 24 vite Bota dhe Evropa e civilizuar ende nuk e pranon realitetin dhe konsiderohemi si njerëz të rendit të dytë. Të rrethuar me armiqtë më barbar qe i njehë historia të cilët përgaditen edhe planet për zhdukjen e qenies shqiptare, por ne qendruam përkundër shumë barbarive të cilat zgjaten me shekuj.
Athua po i kontribojmë edhe ne duke mos qenë unifikues ndër vite, dekada dhe shekuj!
Lavdi dëshmorëve dhe martirëve të kombit të rënë në të gjitha periudhat historike.
Fotot : Joel Robine

Kontrolloni gjithashtu

Halil Çadraku: UÇK-ja e harruar

   25 vjetori i Çlirimit të Kosovës, po e gjën këtë organizëm ushtarak të harruar, …