Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Serbia planifikon ndërmarrjen e masave për t’i viktimizuar serbët e pjesës veriore të Kosovës
Partitë serbe në Kosovë që garojnë kundër Listës Serbe po sfidohen nga Beogradi dhe Aleksandër Vuçiq

Serbia planifikon ndërmarrjen e masave për t’i viktimizuar serbët e pjesës veriore të Kosovës

Mediet serbe njoftojnë se kryetari i Shoqatës së Biznesmenëve në veri të Kosovës, Radosh Petroviq, ka deklaruar se nga e hëna, më 1 korrik, dyqanet ushqimore, kioskat, madje edhe furrat nuk do të punojnë në këtë pjesë të veriut. Këto biznese do të mbyllen me pretekst se ato kanë mbetur pa produkte për shkak të taksës së vendosur nga Qeveria Haradinaj ndaj mallrave të Serbisë. Me anë të këtyre masave që pritet të ndërmerren, Serbia synon që gjendjen e serbëve të pjesës veriore ta paraqesë si katastrofë humanitare dhe alarmante.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Gjatë ditës së djeshme është mbledhur Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, ku për temë diskutimi ...