Shefi i diplomacisë serbe, pavarësisht se Serbia po bën dialog në Bruksel dialogu i brendshëm për Kosovën në Serbi është i rëndesishëm

Daciq: Pavarësisht se Serbia po bën dialog në Bruksel dialogu i brendshëm për Kosovën në Serbi është i rëndesishëm

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daçiq tha sot se përveç dialogut Beograd-Prishtinë, është i rëndësishëm edhe dialogu i brendshëm për Kosovën në Serbi. “Pavarësisht se Serbia po bën dialog në Bruksel, është e rëndësishme që dialogu të jetë edhe brenda shoqërisë sonë, dialogu i faktorëve të ndryshëm shoqërorë dhe shkencorë”, ka porositur ai.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …