KEK
Fillimi / Lajmet / Shtabi zgjedhor i Degës së PDK-së në Prizren, reagon lidhur me një dezinformatë të sajuar nga LDK-ja e disa medie
Kuvendet zgjedhore të nëndegëve të PDK-së, janë zhvilluar në 29 nëndegë gjatë të shtunës dhe të dielës

Shtabi zgjedhor i Degës së PDK-së në Prizren, reagon lidhur me një dezinformatë të sajuar nga LDK-ja e disa medie

Shtabi zgjedhor i Degës së PDK-së në Prizren, reagon lidhur me dezinformatën e lansuar nëpër medie të ndryshme nga eksponentë të LDK-së, të cilët pa fije  turpi bëjnë orvatje që ta mashtrojnë opinionin publik se gjoja “Kryetari  Kosovës z. Hashim Thaci është fotografuar në Prizren me  sekretarin e përgjithshëm të Degës së PDK-së, kandidat për deputet në Parlamentin e Kosovës z. Nijazi Kryeziu”. Shtabi zgjedhor i degës së PDK-së në Prizren, dënon ashpër cilëndo tendencë të kujt do qoftë që keq përdor figurën e Presidentit të Republikës së Kosovës dhe sqaron se  fotoja e cila i është bashkuar këtij “lajmi” është një mashtrim optik i opinionit, për faktin se në këtë foto nuk shihet askund sekretari i degës së PDK-së në Prizren, kandidat për deputet z. Nijazi Kryeziu. Shprehim keqardhjen e thellë për gjendjen e rëndë emocionale nëpër të cilën po kalojnë  zyrtarët e LDK-së, në këtë rast edhe në gjendje të halucinacione, thuhet mes tjerash në reagim.

Kontrolloni gjithashtu

Avni Ajdini: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është diskriminues në disa sektorë

BSPK-ja ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të artikujve esencialë në Kosovë dhe propozon ngritje të pagave

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, po ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të ...