Fillimi / Institucionet / Shumë shpejt gati, afro 200 parkingje për vetura në zemër të qytetit të Ferizajt

Shumë shpejt gati, afro 200 parkingje për vetura në zemër të qytetit të Ferizajt

Komuna e Ferizajt po vazhdon me investime të shumta në të mirë të qytetarëve të sajë, një ndër to është edhe investimi në projektin që do të ofrojë afro 200 vendparkingje për vetura në zemër të qytetit, i cili së shpejti do të mund të shfrytëzohen nga ferizajasit, nën kurrizin e shëtitores së nënkalimit kryesor “Bashkimi i Qytetit”, të cilat padyshim do ta shkarkojnë ngarkesën e qarkullimit rrugor dhe do ta heqin përfundimisht brengën e ferizajasve apo vizitorëve të Ferizajt, për ta lënë në parking të sigurt, veturën e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...