Fillimi / Institucionet / KPF në Han të Elezit mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt për vitin 2021

KPF në Han të Elezit mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt për vitin 2021

Komitetit për Politik dhe Financa në komunën e Hanit të Elezit mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt për vitin 2021.

Komiteti për rendë të ditës shqyrtoi:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

  2. Buxheti i komunës së Hanit të Elezit për vitin 2022 dhe parashikimet buxhetore për vitin 2023-2024.

  3. Draft plani i punës së kuvendit të komunës për vitin 2022.

  4. Informatë mbi fillimin e vitit të ri shkollor 2021/2022.

  5. Të ndryshme.

Me mbledhjen kryesoi kryesuesi i kuvendit Qmush Brava, ndërsa nga ekzekutivi ishin prezent Kryetari i Komunës Rufki Suma dhe drejtorët e drejtorive përkatëse.

Fotografia e Komuna Hani i Elezit

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...