Avni Hyseni

SHVL UÇK në Iliridë: Një telegram ngushëllimi për luftëtarin e ndjerë të lirisë, Avni Hyseni

Shuarja nga jeta e një luftëtari të lirisë, shkakton dhimbje në zemrën e çdo bashkëluftëtari nga tre ushtritë e lavdishme.

I dashur vëlla Avni,

Duke qenë të vetëdijshëm se shpirti i luftëtarit nuk vdes asnjëherë, atëherë dua ta dini që edhe në këto momente, ne vëllezërit nga Ilirida, jemi krenar që të njohëm në jetë, që të kishim krahun mbështetës në luftë dhe që reflektove energji pozitive si një qytetar i ndershëm në kohën e pasluftës.

Për Kombin dhe Kosovën ishe shembulli më i mirë, se si duhet ti qëndrohet besnik shkabës, betimit të dhënë dhe si mbrohet emri dhe nderi i shokëve tonë dëshmor që ranë në altarin e lirisë.

I përhershëm kujtimi për emrin tënd, për veprimtarinë atdhetare dhe për ditët e sakrificës kur emri yt u bë pjesë e historisë së re të Kosovës.

Ngushëllime familjes Hyseni dhe bashkëluftëtarëve nga UÇK dhe UÇPMB

L A V D I

SHVL UÇK

Daim Hiseni

Kontrolloni gjithashtu

Zërat e “ndërgjegjes” së dy profesorëve: Blerim Latifi dhe Muhamet Hamiti për dhunën izraelite kundër palestinezëve

Të paktën 178 palestinezë u vranë dhe 589 u plagosën nga sulmet ajrore të forcave izraelite kundër popullatës civile

Dje, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u takua me disa udhëheqës të vendeve arabe …