Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit dymbëdhjetë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit dymbëdhjetë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19. Rastet pozitive janë: një nga Baballoqi, një nga Carrabregu i Ulët, gjashtë nga Deçani, dy nga Irzniqi, një nga Isniqi dhe një nga Lloqani. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 246 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 170 të shëruar plotësisht, 11 kanë humbur jetën dhe 65 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistance

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …