KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit tetë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit tetë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit tetë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht nga ky virus. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 390 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 247 të shëruar plotësisht, 12 kanë humbur jetën dhe 131 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistanc

Kontrolloni gjithashtu

Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit mbanë takimin e radhës

Në takimin të cilin e kryesoi kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, ...