Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit tre persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa shtatë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit tre persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa shtatë të tjerë janë shëruar plotësisht.

Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuar 506 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 394 të shëruar plotësisht, 15 kanë humbur jetën dhe 97 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaskë

#PastroDuart

#MbajDistancë

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …