MIT
Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Sot dorëzohet në Prokurori kontingjenti i 12-të i padive të bëra nga qytetarët për krimet serbe në Kosovë
Sot dorëzohet në Prokurori kontingjenti i 12-të i padive të bëra nga qytetarët për krimet serbe në Kosovë

Sot dorëzohet në Prokurori kontingjenti i 12-të i padive të bëra nga qytetarët për krimet serbe në Kosovë

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës gjatë periudhës 1998-1999, sot dorëzon kontingjentin e dymbëdhjetë të padive të bëra nga qytetarët e kësaj komune ndaj serbëve të dyshuarve për krime lufte. Bashkangjitur padive të qytetarëve, do të dorëzohen dëshmitë, dokumentet e gjetura të policisë dhe ushtrisë serbe, të cilët kanë operuar në këtë komunë. Dorëzimi i padive dhe dokumenteve do të bëhet në Departamentin për Krime Lufte në Prokurorinë Speciale në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Socialistët që kanë qeverisur deri më tani në Spanjë, kanë fituar më së shumti vota në zgjedhjet e së dielës

Socialistët që kanë qeverisur deri më tani në Spanjë, kanë fituar më së shumti vota në zgjedhjet e së dielës

Socialistët që kanë qeverisur deri më tani në Spanjë, kanë fituar më së shumti vota ...