Adem Demaci

Sot mbahet manifestimi me moton: “Adem Demaçi , nga Rilindja kombëtare deri në përjetësi”

Nën-këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut, në Besianë, organizon manifestim me rastin e shënimit të ditës së Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe 80 vjetorit të lindjes së Nderit të Kombit, Adem Demaçi që njëkohësisht është kryetar nderi i KMDLNj –së. Manifestimi mbahet me moton: “Adem Demaçi , nga Rilindja kombëtare deri në përjetësi”. Manifestimi përbëhet nga pjesa shkencore, ku do të paraqitën kumtesat e Prof. Dr. Agim Vinca , Prof. Dr. Hakif dhe pjesa artistike. Në emër të shokëve dhe bashkëvuajtësve të Nderit të Kombit Adem Demaçi, do të flasë ish i burgosuri politik IlazPireva. Në emër të organizatorit, KMDLNj-së do të flasë prof. Fehmi Blakçori. Manifestimi mbahet sot në Besianë, në sallën e kinemasë së qytetit dhe fillon në orën 18:00.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …