KEK
Fillimi / Njoftime / Sot në Deçan përurohet libri: “Deçani nëpër shekuj” i autorit të mirënjohur, Faton Mehmetaj
Sot në Deçan është bërë përurimi i librit “Deçani nëpër shekuj” i autorit të mirënjohur, Faton Mehmetaj

Sot në Deçan përurohet libri: “Deçani nëpër shekuj” i autorit të mirënjohur, Faton Mehmetaj

Sot  në sallën e Kuvendit Komunal në Deçan bëhet përurimi i ibrit “Deçani nëpër shekuj” i autorit Faton Mehmetaj. Libri trajton historikun e Deçanit nëpër shekuj. Ka fakte e të dhëna që dalin për herë të parë dhe e demantojnë historiografinë serbe lidhur më disa përvetësime të vlerave tona kulturore dhe historike që i ka bërë Serbia dhe historianët serb gjatë kohërave të ndryshme. Mehmetaj është ish-luftëtar i lirisë, analist dhe publicist i mirënjohur i cili  deri tani ka botuar disa libra.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen homazhe te Kompleksi i dëshmorëve dhe martirëve në Likoshan dhe Qirez të Drenicës

Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, Komuna e Skenderajt, bashkë me Komunën e Drenasit, ...