Sot në Malësi të Vërrinit mbahen homazhe pranë lapidarit të dëshmorëve të kombit

Sot në Malësi të Vërrinit mbahen homazhe pranë lapidarit të dëshmorëve të kombit

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dega në Prizren bënë të ditur se me rastin e shënimit të 22 vjetorit të “Epopesë së UÇK-së në Vërri”, sot më 2 shtator 2020 mbahen homazhe pranë lapidarit të dëshmorëve të kombit në fshatin Malësi të Vërrinit (Lybeqevë). Duke filluar në orën 12:00. Ftohen për pjesëmarrje të gjithë veteranët, invalidët, familjet e dëshmorëve të UÇK-së dhe qytetarët.

Kontrolloni gjithashtu

Redaksia e webfaqes “www.uraebashkuar.com”, fton lexuesit e saj nga të gjitha trojet shqiptare, që të marrin pjesë në bashkëbisedimin “Bisedë e Lirë”,

Redaksia e webfaqes “www.uraebashkuar.com”, fton lexuesit e saj nga të gjitha trojet shqiptare, që të …