Sot në moshë 74-vjeçare, ka vdekur në Shtime, Jalldëze Sadriu-Qeriqi

Sot në moshë 74-vjeçare, ka vdekur në Shtime, Jalldëze Sadriu-Qeriqi

Sot në moshë 74-vjeçare, pasi një sëmundje kronike, ka vdekur  në Shtime, Jalldëze Sadriu-Qeriqi. Varrimi i trupit të së ndjerës, bëhen nesër në orën 17,00, në varrezat e Lagjes Qeriqi, në fshatin Krojmir.  E përkujtojnë me mall dhe nuk e harrojnë: bijtë, Arbeni dhe Avniu, bijat, Valbona, Artana dhe Albulena, nipat e mbesat, të afërmit e tjerë  dhe familja Sadriu nga fshati Davidovc.

Kontrolloni gjithashtu

The Telegraph: Gjyqtarët për krimet e luftës të Gjykatës Speciale duhet të largohen nga detyra për “shpërdorim të autoritetit”

Gjykata Speciale publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah “të arriturat”

Gjykata Speciale kundër UÇK-së publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah …