mbpzhr 2018
valamobile
kek baneri
Fillimi / Kultura / Sot në Sallën e Asamblesë Komunale në Deçan shfaqet dokumentari “Kullat e Deçanit”
Sot në Sallën e Asamblesë Komunale në Deçan shfaqet dokumentari “Kullat e Deçanit”

Sot në Sallën e Asamblesë Komunale në Deçan shfaqet dokumentari “Kullat e Deçanit”

Organizata joqeveritare “Iniciativa për Zhvillim” e mbështetur nga Ministria e kulturës, Rinisë dhe Sportit si dhe Komuna e Deçanit ju fton që të merrni pjesë në shfaqjen e dokumentarit “Kullat e Deçanit”. Shfaqja e dokumentarit do të mbahet me datë 06. 12. 2018 duke filluar nga ora 11:00 në Sallën e Asamblesë Komunale. Pjesëmarrja e juaj kontribuon në Ruajtjen e vlerave të trashëgimisë kulturore.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës, njofton se është asfaltuar një segment në rrugën N 25, Rrethrrotullimi Besi- Besianë

Ministria e Infrastrukturës, njofton se është asfaltuar një segment në rrugën N 25, Rrethrrotullimi Besi- Besianë

Ministria e Infrastrukturës, ka bërë të ditur se është asfaltuar një segment në rrugën N ...