KEK
Fillimi / Njoftime / Sot u nda nga jeta veterani i UÇK-se, Haxhi Deli Rexhaj
Sot u nda nga jeta veterani i UÇK-se, Haxhi Deli Rexhaj

Sot u nda nga jeta veterani i UÇK-se, Haxhi Deli Rexhaj

Sot u nda nga jeta veterani i UÇK-së, Haxhi Deli Rexhaj, pasardhës i kryetrimave të periudhës së Lidhjes Shqiptare të Prizrenit: Avdi e Isuf Smajli, Rexhe Avdia dhe Ademë Isufi.
Haxhi Rexhaj duke ruajtur traditën e të parëve, që në pranverën e  viti 1998 u bashkua në radhët e Uushtrisë Çlirimtare të Kosovës,  në Shkrel, ku qendrori i angazhuar deri me 20 prill 99.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 76-vjeçare ka ndërruar jetë këngëtari i mirënjohur i folklorit shqiptar, Isë Llapqeva

Në moshën 76-vjeçare ka ndërruar jetë këngëtari i mirënjohur i folklorit shqiptar, Isë Llapqeva

Ka ndërruar jetë këngëtari i mirënjohur i folklorit shqiptar, Isë Llapqeva, në moshën 76-vjeçare. Isë ...