KEK
Fillimi / Lajmet / Supremja e refuzon ankesën e Vetëvendosjes për numërimin e 392 pakove të ardhura me vonesë nga diaspora
Supremja e refuzon ankesën e Vetëvendosjes për numërimin e 392 pakove të ardhura me vonesë nga diaspora

Supremja e refuzon ankesën e Vetëvendosjes për numërimin e 392 pakove të ardhura me vonesë nga diaspora

Gjykata Supreme ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e 392 pakove me fletëvotime të ardhura me vonesë nga diaspora në Komisionin Qendror Zgjedhor. Në arsyetimin e saj, Supremja thotë se ankesa e partisë fituese të zgjedhjeve të 6 tetorit Vetëvendosjes është e pabazuar dhe pas afatshme. Pasi sipas tyre, është paraqitur pas publikimit të rezultateve të përgjithshme nga KQZ.

Kontrolloni gjithashtu

EULEX e arreston kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati

EULEX e arreston kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati është ...