“Ta pastrojmë Kosovën – Klinën”

Aksioni i pastrimit “Ta pastrojmë Kosovën” u realizua edhe në komunën e Klinës. Pas largimit të 5 deponive ilegale në qytetin e Klinës me datën 20.05.2016, aksioni i pastrimit vazhdoj me datën, 24 Maj 2016.  Dardan Bashota- Zyrtar Mjedisor dhe koordinator i këtij aksioni tha se aksioni  ka filluar  në ora 10:00,  para objektit Komunal për të vazhduar pastrimin në rrugët e qytetit të Klinës. Këtij aksioni iu përgjigjen punëtoret e administratës komunale, punëtoret nga kompania për menaxhim të mbeturinave “Ambienti”,  të gjitha shkollat fillore dhe ato te mesme të Komunës së Klinës.

Komunën në këtë aksion të pastrimit e ndihmuan në mënyre vullnetare dy kompani private si : Kompania “Benita” dhe Kompania “Mirusha Transport”, ku këto kompani larguan 5 deponi Ilegale në rrugën magjistrale Prishtinë –Peje dhe në rrugën magjistrale Klinë –Gjakovë.

Kryetari i Klinës Sokol Bashota ka apeluar te qytetarët e komunës së Klinës, që të mos hedhin mbeturina vend e pa vend në mënyre që të jetojmë në një mjedis sa me të pastër dhe të shëndetësorë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …