leoni

Thaçi

Thaçi në Londër, pjesëmarrës në ceremoninë ushtarake “Parada e Sovranit”

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka udhëtuar për në Britani të Madhe, ku do marrë pjesë në ceremoninë ushtarake “Parada e Sovranit”, me ç’rast do të pritet me nderime të larta ushtarake. Zyra për Informim e kryetarit të Kosovës, bërë të ditur se Thaçi do të merr pjesë në njërën nga ceremonitë dhe paradat më të madha ushtarake që organizohet në Britani të Madhe. Në këtë ceremoni pritet të diplomojnë edhe dy oficerë kadetë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst, e cila është një prej akademive më prestigjioze ushtarake në botë.

Kontrolloni gjithashtu

LDK e mbledh kryesinë e partisë për të vendosur nëse do ta përkrah kandidaturën e Vjosa Osmanit për kryetare të Kosovës

LDK-ja konsideron se deri në anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO mbetet shumë punë për të bërë

Lidhja Demokratike e Kosovës,  ka theksuar se mbështetja e vazhdueshme dhe e palëkundur e Amerikës …