KEK
Fillimi / Institucionet / Tradita vazhdon edhe këtë vit është organizuar Panairi Veror Deçani -2016

Tradita vazhdon edhe këtë vit është organizuar Panairi Veror Deçani -2016

Në kuadër të aktiviteteve, Ditët e Diasporës nën moton ,,TI JE PJESË E ATDHEUT’’, nën Përkujdesjen kryetarit të komunës së Deçanit, z.Rasim Selmanaj, në bashkëpunim më Zyrën e Diasporës, mbështetur nga Ministria e Diasporës dhe  OJQ ,,Mbrojë të drejtat tua ’’ në Deçan, është hapë panairi Verorë Deçani-2016

Hapjen e panairit e bëri  kryetari i Komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj, ministri i Diasporës z.Valon Murati , kryetari i komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu si dhe personalitete tjera të jetës kulturore. Ky panair tashmë tradicional i cili organizohet në kuadër të aktiviteteve të shumta në shënim të ditëve të diasporës dhe ka për qëllim promovimin e bizneseve vendore, turizmit dhe  produkteve tradicionale jo vetëm të Komunës së Deçanit por edhe të komunave tjera.

Më këtë rast kryetari i komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj tha se  kjo tashmë është shndërruar në traditë të organizimeve në komunën e Deçanit, në pritje të bashkatdhetarëve. Ky panair tashmë tradicional i cili organizohet në kuadër të aktiviteteve të shumta në shënim të ditëve të diasporës dhe ka për qëllim promovimin e bizneseve vendore, turizmit dhe  produkteve tradicionale jo vetëm të Komunës së Deçanit por edhe të komunave tjera, shpresojmë se për pos prezantimit ky panair do të shërbej edhe në njohjen më për së afërmi  të prodhuesve më njëri tjetrin, afaristëve, e veçanërisht bashkatdhetarëve tanë tu ofrohen këto prodhime vendore, kur kemi parasysh dhe gjendjen jo shumë të mirë ekonomike në shtetin tonë të ri,  tha nder të tjera kryetari Selmanaj. Edhe kryetari i Ulqinit z.Nazif Cungu, si dhe ministri i Diasporës z.Valon Muarati janë nda të kënaqur me mënyrën e organizimit të këtij panairi tashmë tradicionale nën moton ,,Ti je pjesë e Atdheut’’ ndryshe ky panair do të jetë i hapur deri më datë 22 Korrik 2016, ndërsa më aktivitete të shumta do të vazhdohet deri  në mesin e muajit Gusht ku më datë 06 Gusht do të organizohet ,,Mega Koncert’’.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...