Në Rahovec u mbajt konsultimi publik për kornizën afatmesme buxhetore dhe projekt buxhetin 2023

Në bazë të nenit 68 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të Kosovës për Standardet Minimale të Konsultimit Publik në Komuna, kryesuesi i Kuvendit Komunal të Rahovecit në bashkëpunim me Komitetin për Politikë dhe Financa dhe Drejtorinë pë Buxhet dhe Financa mbajti konsultimin publik për Projekt buxhetin 2023 dhe Kornizën Afatmesme Buxhetore.

Konsultimin e hapi kryesuesi i Kuvendit Komunal, Defrim Kafexhiu, ndërsa projeksionet buxhetore i paraqiti drejtori për Buxhet dhe Financa, Afrim Limani. Për rëndësinë e pjesëmarrjes së qytetarëve në konsultim foli Burim Krasniqi, anëtar i KPF-së nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, kurse qytetarët e pranishëm paraqitën pyetjet dhe kërkesat të cilat do të evidentohen në procesverbal dhe do të shqyrtohen.

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …