Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit

U mbajt mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit

Kryesuar nga kryesuesi i Kuvendit Afrim Dina, është mbajtur mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, në mbledhje kanë marrë  pjesë, kryetari i Komunës Smajl Latifi, anëtarët e Kuvendit Komunal dhe drejtorët e drejtorive komunale. Në këtë mbledhje janë marrë këto Vendime: Vendimi për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019; Vendimi për dhënien e pronës komunale në shfrytëzim afatgjatë dhe Vendimi i  kryetarit të Komunës për dhënien e pronës së paluajtshme-lokaleve afariste të Komunës në shfrytëzim personave juridik. Gjithashtu në këtë mbledhje janë shqyrtuar edhe raport i DKA-së për ecurinë e zhvillimit të mësimit online, në distancë.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...