KEK
Fillimi / Institucionet / U përurua ndriçimi publik për skaj të rrugës Viti-Drobesh

U përurua ndriçimi publik për skaj të rrugës Viti-Drobesh

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka bërë përurimin e ndriçimit publik përgjatë rrugës kryesore Viti-Drobesh. Me këtë rast në përurimin e këtij projekti kanë marrë pjesë edhe disa qytetarë të cilët e kanë mirëpritur vendosjen e ndriçimit publik por edhe ndërtimin e trotuarit përgjatë kësaj rruge. Kryetari Haliti ndër tjerash potencoi se Komuna e Vitisë, mbetet e angazhuar të realizoj projekte të shumta dhe theksoj se ndriçimi publik dhe trotuari ndikojnë pozitivisht në sigurinë e qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në ...