Fillimi / Institucionet / Ura në fshatin Prilep drejt përfundimit

Ura në fshatin Prilep drejt përfundimit

Punimet në ndërtimin e urës së re në lumbardhin që kalon nëpër fshatin Prilep të komunës së Deçanit janë në fazën e fundit. Është bërë mbushja e urës me beton dhe së shpejti qytetarët do ta kenë qarkullimin më të lehtë në këtë pjesë! Për ti pa se si po vazhdojnë punimet në ndërtimin e kësaj ure kishte dalë edhe kryetari i komunës së Deçanit bashkim Ramosaj, i cili i përshëndeti të pranishmit dhe kërkoi nga punkryersi që punimet të realizohen në afatin e paraparë dhe me cilësinë e duhur, Kryetari Ramosaj i uroj qytetarët për ndërtimin e urës përmes së cilës do ta kenë më të lehtë qarkullimin dhe lëvizjen e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Zv. Kryetari Aliu: Lajm i mirë është shërimi i 17 qytetarëve vitias nga virusi COVID-19, megjithatë kujdes për vetën dhe të tjerët!

Në mbledhjen e rregullt të Komitetit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH), zëvendëskryetari i Komunës ...