leoni

Urim i kryetarit të Komunës Rufki Suma me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma në urimin për të gjitha nënat, gratë dhe motrat tona vlerëson lartë përkushtimin e tyre në proceset e shumta të zhvillimit të vendit.

Të nderuara Nëna, Gra dhe Motra

Sot me krenari ju urojmë festën tuaj, festën e Nënës- 8 Marsin.

Me këtë rast ne shprehim mirënjohjen për përkushtimin dhe sakrificën ndaj familjes në veçanti dhe ndaj shoqërisë në përgjithësi.

Urime 8 Marsi- Dita e Juaj, thuhet në urimin e kryetarit Suma.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …