Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Urime Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Urime Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, i ka uruar të gjithë qytetarët me rastin e ditës së Kushtetutës, ai me këtë rast ka thënë se: Sot 12 vjet me parë ligjvënësit e shtetit më të ri në Evropë miratuan Kushtetutën si aktin më të lartë juridik të shtetit tonë, të ndërtuar me shumë mund e sakrificë. Kushtetuta jonë është meritë e brezave të tërë të rënë për Liri e Pavarësi, intelektualëve dhe gjithë shoqërisë sonë. Ajo është garanci e të drejtave të qytetarëve pa dallim gjinie, feje apo etnie, udhërrëfyesi jonë institucional që duhet respektuar dhe përmbajtur në përpikëri.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...