KEK
Fillimi / Institucionet / Vazhdojnë pastrimet edhe sot në komunën e Rahovecuit

Vazhdojnë pastrimet edhe sot në komunën e Rahovecuit

Komuna e Rahovecit në bashkëpunim me KEDS-in, po vazhdojnë punimet në fshatin Zatriq duke e bërë të pamundur rikthimin e energjisë pas prishjeve të shumëta që kanë ndodhur gjatë vikendit, punimet po vazhdojnë edhe në vendet tjera ku janë shkaktuar problem nga vërshimet e fundit.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, ...