Veseli-deputetëve: Po flisni se filloi fushata elektorale

Veseli-deputetëve: Po flisni se filloi fushata elektorale

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli , derisa deputetët flisnin për kontratën për Aksosin, se cila ishte lidhja e Qeverisë me këtë kontratë, ka thënë se ka filluar fushata elektorale. Derisa deputetet e LDK-së, fajësuan Qeverinë për kontratën e Aksosit, ata të PDK-së thanë se Qeveria nuk ka nënshkruar asnjë kontratë me këtë kompani. “Gjithsesi që jemi në fushat elektorale, ka filluar, heronj e të mençur, akademik, paska deshtë të fillojmë moti këtë punë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Bahtiri: Ura e Ibrit do të hapet së shpejti dhe hapjen e saj nuk mund ta kushtëzoj askush

Ura e Ibrit, që ndanë Mitrovicën në dy pjesë, nxit pa siguri në mesin e diplomatëve dhe faktorëve ndërkombëtarë të sigurisë

Ura e Ibrit, që ndanë Mitrovicën ka ngritur shqetësime në mesin e diplomatëve dhe aktorëve …