Sivjet në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” do të pranohen 1181 studentë të rinj

Sot fillon viti i ri akademik 2017-2018 për studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Viti i ri akademik për studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” 2017-2018 fillon sot me datë 02 tetor 2017. Me këtë rast studentët e rinj, të gjitha njësitë akademike do të organizojnë ceremoni të mirëseardhjes me rastin e këtij fillim viti. “Rektori i Universiteti te Prishtinës Hasan Prishtina, Marjan Dema, së bashku me menaxhmentin, mësimdhënësit dhe stafin administrativ ju dëshiron studentëve një vit të mbarë akademik”, thuhet në njoftimin për media të UP-së. Rektori Dema gjithashtu do t’u urojë mirëseardhje studentëve të rinj në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore, atyre të Fakultetit të Edkumit si dhe në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …