Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Vjosa Osmani shprehet ashpër kundër qeverisë së re të cilin do ta drejtojë Avdullah Hoti
Vjosa Osmani ka mohuar që babai i saj të ketë punuar për Serbinë pas 15 marsit të vitit 1989, kur është larguar nga puna

Vjosa Osmani shprehet ashpër kundër qeverisë së re të cilin do ta drejtojë Avdullah Hoti

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, e cila nuk pajtohet me partinë që e ka zgjedhur në krye të Kuvendit, as jep dorëheqje nga posti,  e ka kundërshtuar Qeverinë Hoti. Ajo ka thënë se  kjo qeveri varet nga votat e Listës Serbe. Votën e fundit  ia siguroi kryetari  Thaçi kjo qeveri nuk mund të jetë përfaqësuese e vullnetit qytetar,  ka thënë zo nja Osmani e revoltuar dhe e zemëruar për votimin e Qeverisë së re.  Familja ime politike asnjëherë nuk ka qenë as nuk do të jetë  ajo e  Hashim Thaçit. Familja ime politike janë qytetarët e Kosovës, duke lënë të nënkuptohet se ajo qytetarë i quan vetëm ata që e kanë votuar, jo të tjerët. Mirëpo kur është pyetur nga gazetarët se a do të jetë ende kryetare e Kuvendit, ajo ka shpërfillur përgjigjen, duke u larguar nga hapësira rreth Kuvendit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët po kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë edhe për tre ...