Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq nuk do të bisedojë me përfaqësuesit e Prishtinës në Bruksel

Vuçiq: William Walker shkaktar i bombardimit të Serbisë në vitin 1999 dhe i krijimit të Shqipërisë së Madhe

Pas deklaratës së ish-ambasadorit të OSBE-së gjatë luftës në Kosovë, z. William Walker, i cili thotë se ka një plan për bashkimin e shqiptarëve, ka reaguar me histeri të paparë, kryeministri aktual i Serbisë, Aleksandër  Vuçiq.  “Tani e gjithë bota ka dëshmi në dorë se William Walker është lobist shqiptaromadh, madje edhe kur ishte shef i OSBE-së në Kosovë ishte angazhuar për realizimin e këtij projekti, për luftën kundër Serbisë dhe krijimin e “Shqipërisë së madhe”. Ky është ai njeriu i cili sot tregon haptas se në të vërtetë ai është lobist shqiptaromadh. Ky është i njëjti njeri! Ky është ai njeriu, i cili tani angazhohet për Shqipërinë e madhe dhe madje e thotë krejt hapur. Ai këtë as që e fsheh më”, ka thënë mes tjerash Vuçiq në deklaratën e tij për  “Sputnjikun” rus.

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …