MIT KS
Fillimi / Lajmet / Zhbogar i zhgënjyer me politikanët e Kosovës
Samuel Zhbogar

Zhbogar i zhgënjyer me politikanët e Kosovës

Kreu i Zyrës së BE-së në Kosovës, Samuel Zhbogar, ka thënë se Brukseli ka nevojë t’i shohë politikanët e Kosovës duke hedhur propozime në vend të shisheve me ujë. Për fat të keq, gjatë disa muajve të fundit politikanët e Kosovës kanë kaluar shumicën e kohës dhe shpenzuar shumicën e energjisë duke u marrë me veten e tyre në vend që të merren me atë që njerëzit kanë nevojë: përmirësimin e ekonomisë dhe krijimin e mundësive për vende të reja pune, forcimin e sundimit të ligjit dhe luftimin korrupsionin si parakushte për mirëqenien ekonomike. Në periudhën e ardhshme, duhet të shohim ndryshim”, ka shkruar Zhbogar në një shkrim të publikuar në portalin “European Western Balkans”.

Kontrolloni gjithashtu

Shteti austriak vendos masa të udhëtimit ndaj qytetarëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Shteti austriak vendos masa të udhëtimit ndaj qytetarëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Austria ka lëshuar paralajmërime udhëtimi për vendet e Ballkanit për shkak të një rritjeje të ...