Zhvillimet brenda PD-së, gazeta autoritative ”Washington Post” i definon luftë e brendshme në PD për lidershipin e partisë

Zhvillimet e djeshme në Tiranë rreth e përqark selisë së Partisë |Demokratike, kanë marrë edhe vëmendjen e medieve ndërkombëtare. Gazeta autoritative në Shtetet e Bashkuara të Amerikës “Uashington Post” shkruan se mbështetësit e opozitës u përleshën mes tyre në përpjekje për të marr kontrollin e godës ku ndodhet selia e Partisë Demokratike. “Mbështetësit e opozitës shqiptare u përleshën të shtunën me njëri-tjetrin teksa u përpoqën të sulmonin selinë e partisë së tyre pas një lufte të brendshme për udhëheqjen e partisë, shkruasn mes tjerash gazeta “The Washington Post”.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …