Zv. kryetari Aliu morri pjesë në ceremoninë e ndarjes së grantit të performancës ku Vitisë ju ndanë 364 mijë euro për vitin 2020

Zëvendëskryetari i komunës së Vitisë, Hasan Aliu ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së Grantit të Performancës për vitin 2020, e cila u zhvillua sot në Prishtinë. Me këtë rast ai ka pranuar edhe çmimin që ka përfituar komuna e Vitisë për vitin 2020 e që janë në total 364.818 euro. Përndryshe kjo ceremoni u organizua nga MAPL në bashkëpunim dhe në mbështetje të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), BE-së, Suedisë dhe Norvegjisë.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …