Zymer Mehani

Zymer Mehani: I dashur atdhe

I dashuri atdhe

 

Edhe në tufane

 

Edhe në tërmete

 

Je melodi jete

 

 

 

Edhe në shtrëngata

 

Edhe n’uragane-

 

N’stuhi kapedane

 

 

 

Edhe n’dallgë të kohës

 

Edhe në trazime

 

Ti je zemra ime

 

 

 

Je ylber shumëngjyrësh

 

Trëndafil i bardhë

 

I ëmbël nektar

 

 

 

Je e gjallë pikturë

 

Dhe loti im je

 

I DASHURI ATDHE

Kontrolloni gjithashtu

Shefqet Dibrani: MONOGRAFI ARTISTIKE NË 20-VJETORIN E ANSAMBLIT "DRITA"

Shefqet Dibrani: MONOGRAFI ARTISTIKE NË 20-VJETORIN E ANSAMBLIT “DRITA”

(Haradin Gashi, “Dy dekada, Ansambli i këngëve dhe valleve “DRITA”, monografi, botues vetë Ansambli DRITA, …