Më 27 nëntor të vitit 2000 UÇPMB-ja kishte ndërmarrë aksione kundër policisë serbe në Dobrosin

Më 27 nëntor të vitit 2000 UÇPMB-ja kishte ndërmarrë aksione kundër policisë serbe në Dobrosin

16 vjet më parë më 27 nëntor të vitit 2000 Ushtria Çlirimtare për Preshevë Bujanoc e Medvegjë kishte ndërmarrë aksione kundër policisë serbe në hyrje të  fshatit Dobrosin.  Lufta e armatosur dhe konfrontimet në zonat e përfshira të luftës ishin  intensifikuar posaçërisht pas tërheqjes së policisë nga punktet e kontrollit në fshatrat shqiptare nga komuna e Bujanocit, me çë rast UÇPMB-ja kishte vrarë tre policë serbë dhe kishte plagosur pesë të tjerë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …