vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve
Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka pritur sot në takim shefin e misionit të Bashkimit Evropian për vëzhgimin e zgjedhjeve, Alojz Peterle i cili ka qenë i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij. Në emër të KQZ-së, kryetarja Valdete Daka, ka pranuar raportin përfundimtar “Zgjedhjet për kryetarë të komunave dhe kuvendeve komunale në Kosovë” të misionit për vëzhgimin e zgjedhjeve.

Kontrolloni gjithashtu

Dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Therandë mund të arrijnë në miliona euro

Dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Therandë mund të arrijnë në miliona euro

Kryetari i Komunës së Therandë, Bali Muharremaj, ka paralajmëruar se dëmet nga vërshimet e fundit ...