Fillimi / Lajmet / Administratori i Postës Shqiptare, Ervin Bushati dhe ambasadori Qemal Minxhozi, kanë vizituar sot Postën e Kosovës
Administratori i Postës Shqiptare, Ervin Bushati dhe ambasadori Qemal Minxhozi, kanë vizituar sot Postën e Kosovës

Administratori i Postës Shqiptare, Ervin Bushati dhe ambasadori Qemal Minxhozi, kanë vizituar sot Postën e Kosovës

Administratori i Postës së Shqipërisë, Ervin Bushati dhe Ambasadori Qemal Minxhozi, kanë vizituar sot Postën e Kosovës. Kryeshefja, Fakete Kadiu, uroi përzemërsisht zgjedhjen e  z. Bushati në krye të Postës Shqiptare, ndërsa i shprehi mirënjohje të thellë Postës Shqiptare për bashkëpunimin e gjerë tanishëm, ndërsa Administratori Bushati shprehi falënderime duke u ndjerë sikur në shtëpinë e tij. Sot patëm nderin dhe kënaqësinë e veçantë ta mirëpresim në Postën e Kosovës, Administratorin e ri të Postës Shqiptare, z. Ervin Bushati me Drejtorin e Kabinetit të tij, Dritan Çaka, të shoqëruar edhe me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi. Drejtuesit e Postës nga Shqipëria i mirëpritën Kryesuesja, Safije Beseni dhe Kryeshefja Ekzekutive e Postës së Kosovës, znj. Fakete Kadiu me bashkëpunëtorët e tyre”, thuhet në komunikatën e Postës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...