Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ i prezanton sukseset në Amadeus IT Conference 2019

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ i prezanton sukseset në Amadeus IT Conference 2019

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ ishte ftuar nga Amadeus që të prezantojë sukseset e kompanisë në procesin e privatizimit deri të rritja enorme e numrit të udhëtarëve dhe fluturimeve si dhe planet në të ardhmen. Prezantimi i ANP ‘Adem Jashari’ ishte ndryshimi i sistemit në Amadeus me temën “Duke ecur përpara në udhëtimin tonë të transformimit”. Këto suksese u shpalosen para shumë përfaqesuesve të lartë të fushës se aviacionit nëpër botë duke diskutuar për zgjerimin e perspektivave drejt ndryshimit pozitiv gjithmonë duke pasur në fokus rritjen e kualitetit të sherbimeve ndaj klienteve. Shefi Ekzekutiv i Operimeve Gokmen Aritay në konferencën e organizuar në Aeroportin Ndërkombëtar të Mynhenit mes tjerash tha: ” Lëvizja në platformen Amadeus dhe/ose Altea na lejon ne që të ngrisim nivelin e kënaqshmerisë dhe eksperiencës se udhëtarëve në baza ditore. Për me shumë duke kaluar në Altea BRS (sistemi i pranimit të bagazhëve) ne jemi bërë si njeri ndër aeroportet e para që ofron shërbimin e IATA Res 753 që rekomandohet nga Asociacioni Ndërkombetar i Transportit Ajror.” Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës vazhdon të këtë rritje të numrit të udhëtarëve duke shënuar kështu një rritje prej 11% në numër udhëtaresh dhe 13.09% në numër fluturimesh.

Kontrolloni gjithashtu

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Organizata patriotike,  Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots nga 28 Nentori filloi lobimin per Çeshtjen Çame …