KEK
Fillimi / Institucionet / Agjenda për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit Kombëtar

Agjenda për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit Kombëtar

Nga Komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës-dega në Rahovec, për organizimin e aktiviteteve për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar.

Aktivitetet do të organizohen sipas kësaj agjende:

Më 25 nëntor 2020

Vendosja e pllakave në shtëpitë bazë të UÇK-së në:

Rahovec në ora 12:00

Celinë në ora 13:00

Më 26 nëntor 2020

Vendosja e pllakave në shtëpitë bazë të UÇK-së në fshatrat:

Senoc në ora 12:00

Polluzhë në ora 12:30

Çifllak në ora 13:00

Ratkoc në ora 13:30

–Ora 16:00-  Turneu i Shahut

Vendi: Palestra Sportive ‘’Mizahir Isma’’, Rahovec

Më 27 nëntor 2020

–Ora 14:00- Gara Sportive në pingpong (me rastin e riaktivizimi të Klubit të Pingpongut)

Vendi: Palestra Sportive ‘’Mizahir Isma’’, Rahovec

Më 28 nëntor 2020

-Ora 11:00 -Homazhe  te varrezat e Dëshmorëve-Rahovec

-Ora 16:00- Lojëra popullore

Vendi: Palestra Sportive ‘’Mizahir Isma’’, Rahovec

Për shkak të gjendjes se krijuar nga virusi Covid-19,  aktivitete do të mbahen në përputhshmëri me rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik.

Kontrolloni gjithashtu

MBLEDHJA E RADHËS E SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur mbledhjen e radhës për të diskutuar gjendjen ...