Airport Adem Jashari
tv dielli
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Akademi përkujtimore me rastin e 30 vjetorit të rënies së dëshmorëve Hysni Mazreku e Ali Kryeziu

Akademi përkujtimore me rastin e 30 vjetorit të rënies së dëshmorëve Hysni Mazreku e Ali Kryeziu

Me rastin e shënimit të 30 vjetorit të rënies së dëshmorëve Hysni Mazreku e Ali Kryeziu, nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Malishevës, do të mbahet Akademi Përkujtimore. Akademia mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani”, më 30.01.2020. duke filluar në ora 12:00.

Agjenda e akademisë:

-Himni kombëtar dhe shtetëror.

-Fjala e Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj.

-Fjala e përfaqësuesit të Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve.

-Fjala e përfaqësuesve të familjeve.

-Shfaqja e dokumentarit kushtuar dëshmorëve Hysni Mazreku dhe Ali Kryeziu.

-Homazhe te vendi i rënies së dy dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Reagim i MKRS-së për rastin e futbollistit Ilija Iviq

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, pas komunikimit dhe konsultimit me Federatën e Futbollit të ...