Fillimi / Lajmet / Albulena Haxhiu: Kjo qeveri e ka futur Kosovën në senduiç, në dy anët ka Serbinë, si shtet dhe si Listë serbe
Albulena Haxhiu: Kjo mendësi qeverisëse e ka futur Kosovën në senduiç, në dy anët ka Serbinë, si shtet dhe si Listë serbe

Albulena Haxhiu: Kjo qeveri e ka futur Kosovën në senduiç, në dy anët ka Serbinë, si shtet dhe si Listë serbe

Nënkryetarja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, ka kritikuar vendosjen e masës për kufizim të lëvizjës në katër komunat veriore të Kosovës nga Rakiq, partia e të cilit më pas tha se serbët në Kosovë zbatojnë masat e Qeverisë së Serbisë për vendimet e pandemisë. “Zëvendëskryeministri Goran Rakiq ka vendosur përmes shtabit paralel në komunat e veriut që kjo zonë të futet në karantinë, ndërkaq Lista serbe deklaron që marrin urdhra vetëm nga Vuçiq. Lejimi i kësaj mendësie qeverisëse e ka futur Kosovën në senduiç, në dy anët ka Serbinë, si shtet dhe si Listë serbe”, ka shkruar ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...