AAK

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës sot në Bibliotekën Kombëtare e prezanton programit të saj zgjedhor

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, sot në orën 15:00, do ta prezantojë programin e saj zgjedhor, në Bibliotekën Kombëtare, në Prishtinë. Së fundi, AAK-së, i janë bashkuar shumë figura publike, në garë për zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit. Kryetari i kësaj partie, Ramush Haradinaj, ka theksuar se brenda listës së Aleancës janë shumë ekspertë të fushave e profesionistë të mirë, të cilët do ta përfaqësojnë Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …