Ambasada amerikane thekson se korrupsioni është ndër pengesat më të mëdha për rritjen ekonomike të Kosovës

Ambasada amerikane në Kosovë i aplelon partitë politike që t’i respektojnë vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës u ka bërë thirrje të gjitha partive dhe institucioneve në Kosovë që të respektojnë vendimet e Gjykatës Kushtetuese. Ky reagim i ambasadës erdhi pas vendimit të Kushtetueses që vendi të shkojë drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme. Gjithashtu nga ambasada u tha se partitë dhe institucionet duhet t’i sigurojnë qytetarët që të kenë mundësinë të zgjedhin përfaqësuesit e tyre përmes zgjedhjeve të lira, të drejta dhe paqëssore.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …