Fillimi / Lajmet / Ambasadori i anglez, Nicholas Abbott falendëron Kosovën për mikpritjen e treguar ndaj refugjatëve afganë
Ambasadori i anglez, Nicholas Abbott falendëron Kosovën për mikpritjen e treguar ndaj refugjatëve afganë

Ambasadori i anglez, Nicholas Abbott falendëron Kosovën për mikpritjen e treguar ndaj refugjatëve afganë

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka falënderuar edhe njëherë qeverinë dhe popullin e Kosovës për mikpritjen e treguar ndaj refugjatëve afganë. Përmes njëpostimi, Abbott ka thënë se gjatë ditës së djeshme ka vizituar afganët të cilët janë nën përkujdesje të përkohshme në Kosovë nga trupat britanike nën komandën e NATO-s. Sipas tij ata janë në një gjendje traumatike, dhe vazhdojnë të tregojnë durim dhe këmbëngulje. Madje Abbott për të treguar shpirtgjerësinë e shqiptarëve ka përdorur një fjal itë Nënës Terezë. “Nëse nuk mund të ushqeni njëqind njerëz, ushqeni vetëm një!”, ka shkruar Abbott ndër të tjerash në profilin e tij në Facebook.

Kontrolloni gjithashtu

Deputetja e Kuvendit të Shqipërisë, Rudina Hajdari ka vendosur që të krijojë një parti të re

Ish-deputetja Rudina Hajdari, ka deklaruar se opozita, në tërësi sot është më e përçarë se kurrë

Ish-deputetja nga radhët e PD-saë Rudina Hajdari, e cila ndodhet në Amerikë ka deklaruar se ...