MIT KS
Fillimi / Njoftime / ANP “Adem Jashari” bënë ditur se do të lejohet operimi i plotë i fluturimeve që nga data 28 qershor
Qeveria e Kosovës mbrëmë ka miratuar edhe vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e vendimit të Qeverisë nr. 02/08 të datës 23 qersho

ANP “Adem Jashari” bënë ditur se do të lejohet operimi i plotë i fluturimeve që nga data 28 qershor

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka lëshuar sot një njoftim që përbën një lajm të mirë për mërgimtarët që kanë planifikuar t’i kalojnë pushimet në Kosovë. Me anë të një komunikate për media, Aeroporti i Prishtinës ka thënë se do të lejohet operimi i plotë i fluturimeve që nga data 28 qershor. Ata kanë udhëzuar qytetarët për bileta, dokumentet e udhëtimit si dhe masat e sigurisë.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...