Arkivi i Kosovës dhe i Shqipërisë përurojnë “Fjalorin Terminologjik Arkivor”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë, në kuadër të bashkëpunimit arkivor bëjnë promovimin e përbashkët të “Fjalorit Terminologjik Arkivor”, si dhe hapjen e Ekspozitës së përbashkët me dokumente të rëndësishme arkivore nga të dy Arkivat. Ekspozita hapet sot në ora 11. 00. Promovimi i Fjalorit dhe hapja e Ekspozitës bëhet në lokalet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Peter Stano: Bashkimi Evropian nuk i vë në dyshim autoritetet e Kosovës për hetimin e krimeve të luftës, por është në kontakt me ta

Peter Stano: Bashkimi Evropian nuk i vë në dyshim autoritetet e Kosovës për hetimin e krimeve të luftës, por është në kontakt me ta

Zëdhënësi, Peter Stano  ka deklaruar se Bashkimi Evropian, nuk i vë në dyshim autoritetet e …